Nyheter

Nyheter: 2009-08-17. British Enduro Championship.

Två riktigt bra klipp med mycket action från ron 2 och 3 av Brittiska mästerskapen. 2*10 min långa med riktigt bra bildkvalitet och redigerat. David Knight kör med Kawasaki 450F.... Kör Grönt :))

Klipp1>>

Klipp2>>

Nyheter: 2009-08-13. Kawasaki i topp i USA.

Video från Worcs racing i USA. Kawasaki skördar stora framgångar med sin kawasaki 450. Se fjolårets ISDE 2:a Ricky D gasa ifrån de andra. Filmen är bra kvalitet och bra underhållning

Klipp>>

Nyheter: 2009-08-07. Dyster SM för KMA-STIBIX enduro.

Helgens SM tävling i Njurunda slutade i moll med noll poäng. Då Daniel Eriksson och Per Korsell är skadade var dte Kristofer ALmen som fick försvara färgerna. Tyvärr blev inte helgen som Kristofer tänkt sig. Dagen började perfekt med endast 10 sek upp till 3 platsen. Efter mycket stark körning och en klar 4:e placering under hela dagen hade Kristofer oturen att köra sönder kedjan på Kawasakin. Trängen i Njurunda är mycket krävanade och tar hårt på både förare och material. Kristofer råkade kila ned sig mellan 2 stenar då han skulle göra en omklrning ute på special provet. Vad som visade sig i efterhand var att kedjan även slagit sönder en del av växelföraren på något underligt sätt vilket gjorde det omöjligt att forstätta. Än en gång visade vi att Kawasakin är mycket snabb att åka på men man måste ha lite flyt som Kristofer tyävrr inte hade med sig denna gång.

Nästa tävling är i Enköping och där kommer Kristifer vara mycket taggad då han visade att en pallplats är inte långt borta..

// Mattias

Nyheter: 2009-08-01. Film klipp från VM i Finland

Hittade detta kanonbra klippet från VM i Finland, Lite gammalt men bra filmat.

Klipp>>

Nyheter: 2009-07-28. David Knight- intervju från GBXC - fina bilder

Interbju med David Knight med filmsnuttar.

Klipp>>

Nyheter: 2009-07-10. David Knight- Föreberedelser inför GNCC

Följande klipp är från förberedelserna till GNCC i USA efter att David knight bytt till Kawasaki. Jag kan tycka att det ser ganska enkelt ut.

>>Klipp

Nyheter: 2009-07-10. Rapport - SM Stångebro

I helgen avjordes den 3:e deltävlingen i SM på stångebro. Dagarna innan tävlingen öste det ner och marken blev rejält vattensjuk när motionärerna åkte vilket medförde att banan blev mycket svåråkt och uppkörd med djupa spår. Under tävlingen på söndagen var det andra förhållanden då det var perfekt väderlek för att åka men banan var spårig och hal på sina ställen. Trots underlaget gick det fort runt banan.

SM 2.

Daniel Eriksson och Kristofer Almen var på plats från teamet och gjorde en kanoninsats.

Kristofer Almen fick en dålig start men lyckades köra upp sig fort till en 7:e plats. låg 7:a länge till sista varvet då han kom ikapp 5:an och 6:an. Lyckades ta sig förbi men gjorde ett misstag i en sväng och tappade placeringarna. Förarna 5/6/7 kom in med en tiddifferrans på ca 2 sekunder. Det var kul att se en riktig fight in på mållinjen men synd att Kristofer inte lyckades komma förbi. På de sista varven var det i stort sett 1 spår runt banan.

Daniel Eriksson gjorde en kanonstart och var ca 8:a ut ur startsvängen. Hängde på både Bjerktert och Bäck det första varvet. Daniel har dock inte turen med sig i årets serie för på varv 2 försvann bakbromsen helt oförutsett vilket medförde att han tappade mycket tid. Lång länge på en 12:e plats men på tredje varvet tappade han till 17:e och hamnade i jobbig situation längs banan. Han var tvungen att sät ned foten i en böj och vred till ett knä. Han valde efter någon minutskörning att avbryta tävlingen. Jag var inne på samma linje att man skall inte köra halvskadad. Han har dock hittat rätt på den nya kawasakin och är riktigt taggad till Njurunda SM.

Kristifer Almen var bäste Kawasaki förare och Daniel som kör på KXF har visat att en cross har full potential även i skogen. All vår utrustning fungerade kanon och tackar för allt stöd vi får.

 

Nyheter: 2009-07-02. Stångebro - klassikern!

Imorgon bär det iväg till Linköping och Stångebroslaget. Teamet är på plats under hela lördagen och Söndagen. Hoppas att vi ses där.

Mer info på www.endurosm.se

Nyheter: 2009-07-02. Trail - hur gör de egentligen!

Klipp från en fransk trail tävling. Kolla in dessa hinder, själv hade man inte kommit över en enda sten.....

Klipp>>

Nyheter: 2009-07-01. Klipp från ett skitigt GNCC!

Klipp från rond 8 av GNCC. Riktigt skitigt, i stil med Gotland.

Klipp>>

Nyheter: 2009-07-01. David Knight tillbaka i toppen på KAWASAKI!

Efter att David Knight avslutat sitt kontrakt på BMW valde han att under egen regi köra Kawasaki på den 9:e deltävlingen av GNCC i USA. Det slutade som väntat.... Seger med nästan 5 min efter att störta konkurrenten Josh Strang på Suziku krockat med en hjort.

Läs Knighters rapport här>>

Nyheter: 2009-06-30. Mer klipp från Finlands VM.

Mer klipp från Finland med bra kvalitet. De är filmade av en amerikan som brukar filma en hel del i USA vanligtvis.

Klipp 1 >>

Nyheter: 2009-06-17. Klipp från Finlands VM.

Hej!

Hittade dessa klipp från Finlands VM. En del bra en del dåliga, det andra klippet kan vi se Juha Salminen dra i Slalombacken. Bara att följa länkarna.

Finlands VM 1 WEC>>

Finlands VM 2 WEC>>

Nyhetsbrev: 2009-05-23. SM-enduro Västerås.

Hej!

Nu i lördags var teamet på plats för att genomför SM deltävling nummer 2 för året. Tävlingen avgjordes i Västerås med start på Malmabanan. Upplägget var 4 stycken prov - 3 enduro prov och 1 cross prov. Från teamet var Kristofer Almen och Daniel Eriksson på plats för att köra i SM 2 klassen, dvs +250 kubik. Per Korsell som kör i SM 1 klassen är tyvärr skadad men var på plats och coachade grabbarna ute längs banan. Det var mycket publik på plats för att se Sverige eliten i enduro göra upp om poängen och de som var där fick se riktigt underhållande körning. Många skulle bli förvånande hur fort det går att köra en motorcykel i skogen. Som vanligt hade vi inga problem med vår team utrustning. Kawasaki hojarna gick som urverk och den personliga utrustningen var mycket bra.

SM 2:

SM 2 klassen har blivit grymt tuff i år. Många förare har höjt nivån ytterligare vilket är mycket kul för SM serien och ett bevis på hur tufft det blivit är att en 10 plats i SM 2 hade gvivit en 5 plats i SM 1 tidsmässigt. Daniel Eriksson som i år byt klass var mycket taggad att göra ett bra resultat efter deltävlings 1 där han kämpade med en influensa. Han startade dagen bra och hade bra tider som visade att det finns bra med resurser i 450 kubikaren. Daniel har valt att köra Kawasakis 450 kubikare med insprutning och den är hur bra som helst att åka på. Han slutade dagen på en fin 17 plats och var nöjd med resultatet då det var första tuffa tävliingen med den gröna blixten.

Teamets Kristofer Almen på KLX 450R startade dagens första sträcka med en topp 10 placering för att senare kunna köra till sig några topp 6 placeringar på sträckorna. Han hade dock oflytt med däcksvalet och mousse fför dagen vilket gjorde att han inte fick flytet och den jämna körning som krävs för att vara högre upp i resultaten. Han avslutade dagen starkt och hamnade på en stark 9 plats med några få sekunder upp till 7 platsen. För dagen var dock Sveriges VM fabriksåkare mycket starka och lade beslag på topp 4 placeringarna. Vi gratulerar dem till fina placeringar.

Nästa deltävling avgörs den 5 juli på Stångebroslaget. Då kommer ca 1200 förare vara på plats vilket skall bli riktigt kul att visa upp oss för, på återseende.

// Mattias Andersson

Team Stibix Racing.

Nyheter: 2009-05-03. Hjälm kamera.....

Hej Alla!

Förra året fick vi läsa i Race om en amerikan som körde här i Sverige, Charkie Huegel. Vi lärde känna denna person då vi hjälpte honom vid vissa tävlingar och träningar. Han var en riktig skön racing kille som tog det mesta med ro.

Nu har han flyttat tillbaka till Amerika och kör GNCC igen och har spelat in en väldigt bra film från en träning. Faktiskt en av de bättre hjälm filmer jag sett på länge. Kul att titta på.

Kolla in länken>>

Nyheter: 2009-05-03. Killen kan cykla.....

Hej!

hittade denna videon på nätet. killen kör cykel inne i staden. Helt sjukt säker. Kolla in länken.

COOL>>

Nyheter: 2009-04-27. 12- timmars avgjort

Hej!

Nu i helgen avgjordes 12-timmars i Skövde. Med kanonväder hela helgen kunde man avnjuta en kanon tävling! Spåren var fina om än något uppkört med hålor de sista varven. Det var blandad kompott vad gällde underlaget, man kan säga att den 25 km långa banan hade allt. Själv är man inte för positiv till rullstenar i sand men det visar på att man måste träna mer.... Och för en gångs skulle fick man ju som manager försöka gasa lite.

Till start hade vi skrapat ihop ett lag av 3 elitförare och 5 motionsåkare - ett mix lag med ett par riktigt roliga grabbar. Ärligt var vi lite besvikna att man inte kunde starta i seniorklassen då 3 elitförare är lite fel att ha med i ett motionslag. Men reglerna är som de är och vi ville verkligen åka denna fina och tradionella tävling. Utgången och resultatet var för oss väldigt oväntat då vi åkte och vann motionsklassen detta visade att vi hade ett riktigt bra och jämnt lag. Vi kom totalt 4:a alla kategorier.

Trots att vi genomförde en bra tävling vill jag dock lägga mina tankar till Per korsell som tyvärr skadade sig på tävlingen. Vi som var på plats kände den tråkiga stämningen som infann sig och jag tillsammans med mina kamrater önskar att Per kommer snart tillbaka.

För mer info och fina bilder besök -- tibromk-enduro.nu

Nyheter: 2009-04-27. Amerikansk enduro. NEPG serien.

Videoklipp från Amerikanska mästerskapen. Kul att titta på.

Video>>

Nyheter: 2009-04-18. Bilder från Tyska mästerskapen deltävling 1.

Fina video klipp från tyska mästerksapen i enduro. Anders Eriksson / Daniel Persson / Charlie Söderblom finns med:

Klipp E2 >>:

Klipp E1 >>:

Nyheter: 2009-04-13. Jocke Ljunggren tränar supercross.......

hittade detta klipp där Joakim Ljungren tränar supercross på MX arena:

Klipp>>:

Nyheter: 2009-04-13. Så byter man däck.......

Här kommer några nyttiga videos hur man skall byta ett däck. Både med mousse och med slang. Att byta mousse är lite speciellt och det finns många sätt bereonde på vilken utrustning och teknik man har. Detta kan man se i dessa videos. Videon som visar slang byte är den den enklaste och vanligaste typen och lyssnar man på bridgestone chefen så har han några bra tips.

Mousse >>

del1

 

 

Slang >>

del1

del2

del3

Mousse >>

Så byter man på 60 sek..

Mousse >>

Så skall man inte göra....

ISDE >>

Fredrik Georgsson byter mousse

Nyheter: 2009-03-25. WORCS racing USA 2009.

Video från rond 3 av Worcs serien i USA: Lake Havasu är WORCS seriens största deltävling, mer av en folkfest runt sjön. Kan kanske knappast kalla det enduro med ganska kul att titta på. Två videos.

>> VIDEO 1

>> VIDEO 2

Nyheter: 2009-03-15. Vinter Cupen Tidaholm.

I helgen avgjordes vinter cupen men avslutande tävling i Tidaholm. Daniel Eriksson och Kristofer Almen var på plats för att tävla och avlsutade vupen med bra reusltat. Krisotfer och Daniel var mycket nöjda, speciellt Daniel som nu kommit tillbaka efter den svåra förkylning han ådrog sig under SM deltävlingarna:

Vill ni se riktigt fina bilder från CUPEN. Kolla in www.jerrykarlgren.com

Nyheter: 2009-02-23. WORCS racing USA 2009.

Video från rond 2 av Worcs serien i USA:

Klipp>>

Nyheter: 2009-02-23. SM premiär avklarad i Östersund.

Då var Premiären avklarad. Tävlingen avjordesi Östersund med riktiga snöspår. Spåret var fruset med höga vallar och kom man utanför väntade ca 70-80 cm lös snö. Det var ett äventyr för många förare och bortser man från Toppen i resultat listan var det många förare som visade att de är snöspår specialister. Teamets medlemmar hade det lite motigt trots det gjorde Krsitofer Almen en jätte insats och slutade 12:a i SM2 och 20:e totalt av de 92 som kom i mål. Daniel Eriksson i SM1 hamnade utanför poängplats efter orken tagit slut. Daniel drog på sig en elak förkylning dagarna innan tävlingen och T var såpass jobbig att det inte fanns utrymme till att ha feber och vara sjuk om man ville ta med sig poäng. Många förare hade ont både här och där eftet att i stort sett suttit ner i 3 h special sträcka och ca 18 mil körning. SM är igång och det ser ut att bli en tuff säsong då nivån i båda klasser har höjts.

Bilder finns under media.

// Mattias

Nyheter: 2009-02-15. Amerikansk Nationell enduro

Detta klipp är från den nationella enduro serien. Det är lite skillnad mellan svensk standard på att röja spår.... De är inte blyga att dra mellan träden där styret knappt kommer imellan...

Klipp:>>

Nyheter: 2009-02-07. Vintercups filmer på Youtube

Uppdateringarna på hemsidan har inte varit de bästa då man tyvärr har en del att stå i på andra fronter. För att förbättra situationen kommer här en del fina klipp från vår västsveriges fina vintercup som ligger ute på Youtube. Kul att se i vissa klipp hur bra eller dåligt hojen rör sig beroende på vilken fjädring och körställning man åker med:

Tibro1: >>

Tibro2: >>

Karlsborg: >>

Nyheter: 2009-01-19. Rekord hopp

På nyårsafton hoppade Robbie Madison ett nytt rekord i Las vegas. Ganska högt om jag får säga.. Se klippet här>>>

Nyheter: 2009-01-11. Vintercupen - deltävling 2 - Carlborgs MK

I Söndags avjordes vintercupen i Karlsborg. Tävlinge avgjordes under 2 Heat. Det var ca 1 h åkning per heat med mycket snabba partier.

På plats fanns Kristofer Almen och Daniel Eriksson och de genomförde båda heaten med bra tider pch placeringar. Båda förare tyckte att det var bra tävling och träning inför SM och skall även köra nästa deltävling Mer information på www.tibromk-enduro.nu och bilder på förarna på återfinns på Per Larssons Hemsida, även den gamla räven Sören "Frallan" Fransson har fastnat på bilderna med sin KTM.... >>>

Nyheter: 2008-12-16. Travis Pastrana 199 LIVES - TOP 10 moments

Travis Pastrana berättar om sina 10 bästa stunder inom racingen. Han är inte 100%... mer>>

 

Nyheter: 2008-12-16. Enduro Cross LAS VEGAS

Kolla in detta klipp från Enduro Cross i LAS VEGAS. mer>>

 

Nyheter: 2008-12-14. TEAM 2009

Nu är team 2009 klart. Förändringar från 2008 är att Christoffer Gustavsson kommer lämna teamet, vi tackar honom för tiden i teamet och önskar lycka till under 2009 med de nya utmaningarna som väntar.

Kristofer Almen: KLX 450 R - STIBIX racing edition

Daniel Eriksson: KXF 250 F - STIBIX racing edition

Per Korsell: KXF 250 F - STIBIX racing edition

// Mattias.

Nyheter: 2008-11-22. Tuffa klipp

Kolla i detta klippet från USA serien WORCS. Man kan säga att de "håller stumt" i gasen över åkern.

Se klippet >>

// Mattias.

 

Nyheter: 2008-11-15. Årets final: Novemberkåsan

Årets final Novemberkåsan gick av stapeln helgen den 15 November. Av ca 130 startande kom 51 förare i mål. Kåsan var förhållandevis "enkel" med bra förhållanden men en kåsa är alltid en kåsa vilket gör den svår för alla som åker den. Då både Daniel och Per fortfarande har skade problem var det "CG" och Kristofer som fick visa de gröna fägerna i Vimmerby skogarna. Förberedelserna kunde varit bättre då vi tidigare under måndaden haft problem att få de "extra" Watt vi ville ha till ljus systemet. Tack vare hjälp från en rutinerad lindare fick vi till slut till det och systemena fungerade perfekt.

Dags etappenstartade med 1 varv och gick ungefär som förväntat och enligt plan, topp 10 för båda förarna. Inget direkt strul hade uppstått och både kroppen och hojen var i fin form inför nattetappen. Natt etappen blev lång och tog musten ur alla förarna. Kristofer Almen hade oturen köra i en sten vilket medförde extra mekning i depån. detta kostade honom 4,5 min prick och han droppade till nummer 11. Men med ett grymt sista varv med topp 5 tider klättrade han i resultat listan och slutade till slut 7:a, 1 sekund!! från 6:e plats som togs av Niklas Gustavsson. CG hade häng på Almen och Niklas ända i till sista sträckan men gjorde några småmissar vilket gjorde att han inte kunde ta in de sekunderna som han låg efter. CG slutade på en mycket bra 8:e plats.

Totalt sett var vi mycket nöjda med resultaten och sättet vi genomförde tävlingen på. Målet var självklart topp placeringar men grunden var att visa vara de första att komma igenom kåsan på KLX 450 R.

Bilder från Kåsan och Almen och CG finns på www.tibromk-enduro.nu.

// Mattias Andersson

Nyheter: 2008-10-19. Pallplats på Ränneslätt!!

I helgen avgjordes det 20:e Rännslättsloppet och hemmaåkaren tillika KMA-team föraren Christoffer Gustavsson tog en jättefin 2:a plats i elitklassen. bedriften är stor då ränneslättsloppet är en av de mest prestige fyllda loppen i sverige idag. Kristofer Almen var på startlinjen men hade oturen att ramla ute på banan vilket medförde att styret blev skadat och han lyckades inte fullfölja. Otur var det för Kristofer hade ett bra slagläge från en 9 plats med många förare inom synhåll. Han var inte den enda förare som hade problem och varvtiderna visade att det var ett tungt lopp.

Lite bilder på CG samt Kawasaki modell 2009 under media eller gå in på www.tibromk-enduro.nu.

Vill gratulera CG till den stora bedriften.

// Mattias Andersson

 

Nyheter: Träningsläger 20/9 Inställt!!!.

Tyvärr måste vi ställa in hösten träningsläger pg av skada på intruktörerna samt att antalet anmälningar har varit för få. Hoppas att fler kan vara med vid nästa tillfälle till våren.

// Mattias Andersson

2008-09-06 1:a o 2:a plast i Östgöta Enduron 6/9 2008.!!!

Isad avjordes den årliga Östgöta Enduron i Motala. Efter ihälligt regnande blev tävlingen en blöt historia, under hela dagen var vädret ostabilt och förarna fick känna på ett halt underlag.

Från Stibix Teamet var "CG" och Almen på plats och hur nöjd kan vi iteamet vara... Rresultatet för dagen blev 1:a och 2:a plats. CG drog det längsta strået med Almen hack i häl. Resultatet blev faktiskt en repris på fjolårets tävking där CG också tog hem 1:a patsen.

Resultat hittar du på SMK Motalas hemsida samt bilder på www.endurosport.se

Jag gratulerar förarna till de fina placeringarna.

// Mattias Andersson

2008-08-25 Inbjudan träningsläger 20/9 2008.

Info>>

// Mattias Andersson

2008-08-18 Bilder från SM i Östhammar DEL 1 upplagda under Media

Under media kan ni se del 1 av bilder i från SM finalen. Mer kommer senare under veckan.

// Mattias Andersson

2008-08-17 SM avslutning i Östhammar.

I helgen asvlutades årets SM serei i Östhammar. SM1 och SM2 klassernas segrare var redan bestämda sedan Njurunda så det blev mer fight i JSM klasserna. Ni kan inom kort läsa om teamets reflektioner i nyhetsbrevet och läsa mer reportage på svenksmotorsport.com eller tibromk-enduro.nu.

Vill gratulera samtliga medaljörer och tacka alla som varit med under årets SM serie. Nu börjar höstens endurosäsong och hoppas att publik och deltagare följer med i skogarna.

// Mattias Andersson

2008-08-12 Bilder från SM i Njurunda upplagda under Media

Under media kan ni se bilder i från SM i Njurunda.

// Mattias Andersson

2008-08-12 2 dagars SM i Njurunda - 2 pallplatser

SM i njurunda kom att bli den tyngsta SM-deltävlingen hittills i serien. Tävlingen genomfördes enligt internationella regler med långa transporter och kortare prov. Helgen var tung och slet hårt på krafterna men Per Korsell tog med sig 2 fina 3:e platser i SM1 klassen. För de övriga förarna i teamet var det upp och nedgångar pga av förkylningar vilket medförde en något tyngre helg resultatmässigt men körningen var lysande bitvis och de fick med sig bra poäng. Bilder finns på www.doe.nu. Läs mer här >>

// Mattias Andersson

2008-08-01 Fjädringstest inför SM i Njurunda

Trots att Kawasakin for som en oljad blixt i halmstad valde Kristofer Almen att göra fjädringtest inför SM:et in Njurunda. Christoffer Gustavsson var också på plats med fjädringsfantomen Morgan Meijer. Olidling värme var det i Göteborg men alla höll ut hela dagen och nu skall hojarna vara preppade inför 2 dagars SM:et!!.

// Mattias Andersson

2008-07-22 Vinst i Hallandias enduro staffett!!

I helgen avgjordes Släggarpsstaffetten i Halmstad. Daniel Eriksson och Kristofer Almen var på plats och körde för KMA-enduro. I staffetten var man tvungen att vara 3 lagmedlemmar och för dagen "lånade" vi en av våra sponsorer Pär Mårtensson. Ett helt "Grönt" åkande team kunde ju inte bli annat än bra :)).

Efter 18 varvs körning kunde laget stå längst upp på pallen! Alla tyckte det var ett bra arrangemang och allt material var som vanligt Kanon.

// Mattias Andersson

2008-07-21 Bilder från SM i Ulricehamn

Bilder från SM:et upplagda i bildgalleriet under media.

// Mattias Andersson

2008-07-20 Kort rapport från Stångebroslaget

Hej!

Stångebroslaget avgjordes första helgen i juli med ca 1800 förare över 3 dagars tävlande. Teamets planering var att alla förare skulle åka (inkluderat team chefen..., vem som nu hade hittat på detta) men allting går inte som man vill jämt. Veckan innan var ju som nämnt SM:et i Ulricehamn. Veckan efter blev 3 förare sjuka vilket gjorde att ambitionen med 4 förare inom topp 20 på söndagens Elit tävling grusades. Det blev Christoffer Gustavsson som fick hålla flaggan i topp och gjorde detta strålande. Efter 2 dagars snustorrt väder regnadet kraftigt under natten till söndagen vilket gjordet det såphalt ute i Linköpingsskogen. Efter en hyffsad start och 9:e plats efter första varvet lyckades "CG" ta sig upp en placering då det var dags att tanka efter 2 varv. CG hade lite nackdel att köra med normalstor tank vilket medförde att han var tvungen att tanka 1 gång mer än de andra med stor tank på hojen. CG kämpade dock på bra och efter 6 varv körning knep han 7:e platsen, endast 2 sek från 6:e platsen ( Tobrjörn bäck) samt 25 sek till 5 platsen.

CG var riktigt nöjd med körningen och hojen gick som ett kanon enligt kommentarerna efteråt!

// Mattias Andersson

2008-07-01 SM i Ulricehamn

Rapport från SM i Ulricehamn.Läs mer>>

Bilder kommer inom kort.

// Mattias Andersson

2008-06-25 SM i Ulricehamn

Hej, på lördag avgörs SM deltävling 3 i Ulricehamn. Tävlingen är av typen varvlopp vilket innebär att föraran kommer att köra på en ca 18 km lång bana. Detta gör att publik kommer se en hel del. Hoppas att ni kommer och tittar.

// Mattias Andersson

 

2008-06-25 DATORPROBLEM

Hej,

Pga av dator problem har teamet ej kunnat uppdatera hemsidan,. vi ber om ursäk för detta men kommer inom kort att lägga upp bilder och rapporter från de tävlingar vi kört.

// Mattias Andersson

2008-05-20

På söndag den 25/5 avgörs Vianorstaffetten i Falköping, hoppas att många kommer och tittar.

// Mattias Andersson

2008-05-20

Bilder och filmer upplagda under media från Jordsprätteträffen i Linköping.

// Mattias Andersson

2008-05-06

Bilder och filmer upplagda under media från Vimmerby SM deltävling.

// Mattias Andersson

2008-05-06

Nyhetsbrev från Vimmervy SM deltävling

Läs mer>>

// Mattias Andersson, KMA-enduro.

2008-04-28

SM Vimmerby 3:e maj 2008. I helgen avgörs den andra deltävlingen. Hoppas att många kommer förbi och hejar på alla åkare.

// Mattias Andersson, KMA-enduro.

2008-04-27

Video galleriet uppdaterat med smått o gott från SM-2007...

// webmaster

PROVKÖRNING

Söndagen den 13april 12:00 - 16:00 kommer provkörning av Kawasaki 450 KLX R anordnas av STIBIX AB. Platsen är Borås träningsbana vid BRÅT. Jocke Karlsson från Kawa kommer vara på plast från Kawasaki samt Team KMA:s medlemmar.

Denna provkörningsdag skall ni inte missa då detta är ett tillfälle där ERA frågor kan besvaras angående Kawasakis KLX 450 R i form av en provkörning. Vi har kört på Hojen i 5 månader och har mycket positiva att säga. Kom dit vet ja

// Mattias Andersson, KMA-enduro.

2008-03-30

Lugna tider:

Under tiden VM pågår för fullt i sydliga Europa är det lugna gatan map tävlingar här i västsverige. Teamet har de sista veckorna inte deltagit i någon tävling utan har satsat att allt på träning. Christoffer Gustavsson har kommit igång som vi tidigare skrev och han och rteamet var och team tränande i helgen. Alla grabbaran var nöjda med resultatet och var mycket nöjda efter lördagens pass i det "fina" regninga vädret.... Alla väntar vi på att tävlingarna kommer igång igen

// Mattias Andersson, KMA-enduro.

2008-03-15

Träning på G:

Christoffer Gustavsson som varit borta från endurospåret i ca 4 månader pga av en knäskada har börjat träna lite lätt på MC:n. Efter 2 dagars träningsläger på Ribabanan hälsar han att kroppen känner av körningen i sanden. Teamet hoppas på att Christoffer snart är tillbaka i god form.

// Mattias Andersson, KMA-enduro.

2008-03-14

Bildgalleriet öppnat. Hitta länken under MEDIA

// webmaster

2008-03-11

Snart är bildgalleriet öppet. Pga av problem har denna tyvärr inte kommit upp. Titta snart in igen.

2008-03-10

Vintercups avslutning i Tidaholm:

I helgen avgjordes sista deltävlingen i vintercupen. Tidaholm Mk var arrangör och banan var både rolig och snabb.

Läs mer>>

2008-02-16

Enduro SM Hallsberg:

I helgen avgjordes första deltävlingen i Enduro-SM. Hallsbergs MK stod som arrangör för en spektakulär tävling med olika resultat för teamet.

Läs mer>>

2008-02-10

Vinter CUP i Tibro: Nu är tävlingsdebuten klar för Team KMA Stibix efter att deltagit i vintercupen i Tibro. För en gång skull var det uppehåll när de 400 anmälda startade på söndagsmorgonen. För dagen var Tibros bana nyslätad men den sandiga banan blev snabbt uppkörd och krävande. Teamets resultat var ok i första heatet med en 11 plats av Kristofer Almen. Heat nr 2 blev dock en mindre besvikelse då 2 av förarna var tvungna att bryta. Efter tävlingen konstaterades att vi måste göra fler finjusteringar för att finna rätt inställningar på både maskin och människa. Nästa vecka är det 1:a SM-deltvävlingen i Hallsberg där vi kommer att medverka trejält taggade. Syns där! // webmaster.

2008-02-08

Hej och välkommen till KMA Enduro Racings officiella hemsida. På sidan kan du läsa om Teamets aktiviter, nyheter, utrustning etc. Ja, det kan vara ungefär vad som helst som händer i ett MC-team. Vi kommer uppdatera sidan med klipp/bilder samt tips och tricks under året om olika saker inom enduron. // webmaster..