Sponsorer
Teamets sponsorer är en viktig faktor som med sitt stöd och kompetens bidrar till teamets framgång.
Huvudsponsor

 

Stibix är en av Sveriges största Kawasaki återförsäljare med ett brett utbud av delar och tillbehör till allt inom MC. För bästa service vänd dig till Stibix.

>www.stibix.se

Sponsorer  

 

Bridgestone är en extremt kompetent däck tillverkare med olika uppsättningar däck för alla underlag. Leverar de bästa däcken på marknaden enligt teamets förare.

>www.bridgestone.eu

 

Vianor är en växande däck kedja i norden med över 1000 kompetenta medarbetare. Vianor på Getängsvägen 14 i Borås ger dig all den service ni söker för att få rätt däck till alla fordon.

>www.vianor.se

Oakley är ett innovativt företag grundat 1975. De tänjer på gränserna i sin design för att skapa och nå det bästa som går att få. Läs mer på:

>www.Oakley.com

 

Meijer suspension preppar våra hojar för att få bästa möjliga prestanda på fjädringen. Vi lovordar den service du får.

>www.mmtech.se

 

Amalie Oil Company är en amerikansk olja och smörjmedel tillberkare. Företaget grundades 1903 och har sedan sedan dess tillverkat oljor och varit kända för kvalitet. Amalie har oljor för de flesta applikationer. Swelube Olje AB är importörer. Läs mer på:

>www.amalie.se

 

Korsells Mekaniska är lokaliserat i Lundsbrunn utanför Skara. För service och mekaniska lösningar ring Claes.

 

 

TTM Energiprodukter har 35 års erfarenhet av utveckling och marknadsföring av kvalificerade produkter för värme- och kylsystem. Den största produktgruppen är prefabricerade shuntgrupper, som marknadsförs under varumärket SHUNTOPAC.

>www.ttmenergi.se